Kies een regio

12 november 2020

Inschrijving Nieuwe Electronische Waar 2021 geopend

Van 12 november tot en met 3 december kunnen producers uit Oost-Nederland zich aanmelden voor een jaar lang persoonlijke begeleiding.

Producers die eigen muziek maken kunnen hun hart ophalen: de inschrijving voor NEW 2021 is zojuist geopend!

Exact één maand hebben Oost-Nederlandse producers de tijd om hun beste track op te sturen naar het belangrijkste talentontwikkelingstraject voor elektronische muziek van Oost-Nederland. Bij NEW kunnen producers een jaar verwachten vol passende begeleiding op het gebied van productie, het neerzetten van een liveshow, de business kant van het muzikanten bestaan en waar er verder behoefte aan is. NEW is voor alle producers, jong en oud, man en vrouw en alle genres.

Selectie

De selectie van 10 tracks wordt besloten door een gevarieerde vakjury bestaand uit producers, labelbazen, programmeurs, en meer, die zich zullen buigen over de inzendingen. De masterminds achter deze 10 tracks zullen de nieuwe selectie vormen voor de 15e editie van NEW.

Inschrijven

Inschrijven voor de NEW selectie kan van 12 november t/m 3 december via www.nieuweelectronischewaar.nl. De definitieve uitslag volgt begin februari.

Over Nieuwe Electronische Waar

NEW is een initiatief van De Nieuwe Oost pop en de poppodia Burgerweeshuis Deventer en Doornroosje Nijmegen.

Samenwerkingspartners: Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Hedon Zwolle, Metropool Hengelo, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Studio Wonder, ArtEZ conservatorium, Booster Festival, De Perifeer en Koek FM.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland