Kies een regio

28 oktober 2019

Inschrijving Nieuwe Electronische Waar 2020 geopend

Maak kans op een jaar lang intensieve support voor je muzikale carrière
NEW x Valkhof Festival (foto: Lizet Pennings)

Maak jij je eigen muziek? Wil je jezelf verder ontwikkelen, een netwerk van professionals tot je beschikking hebben en een volgende stap in je muziekcarrière maken? En kom je uit Overijssel of Gelderland? Dan is dit je kans! Tot en met 28 november hebben producers uit Oost-Nederland de tijd om hun beste track op te sturen voor NEW 2020

Uit alle inzendingen maakt een vakjury – bestaande uit o.a. programmeurs, labelbazen en producers – een selectie van 10 tracks. De breinen achter deze stukken zullen de koppen vormen van de NEW-selectie in 2020 en kunnen zich opmaken voor een jaar intensieve begeleiding op het gebied van produceren, maar ook het werken aan live-shows en de zakelijke kant van het muzikantenbestaan.

Over Nieuwe Electronische Waar

NEW selecteert elk jaar tien talentvolle producers om ze te helpen hun droom te verwezenlijken. NEW en haar partners helpen je met hun kennis, netwerk, festivals en podia op weg in de wereld van de elektronische muziek zoals jij dat wilt. Dat doen we door je ingezonden track digitaal te releasen, door je te koppelen aan een coach en door je op sleeptouw te nemen langs podia en programmeurs. Op de website van NEW kun je de selectie van afgelopen jaar en hun tracks checken.

Inschrijven NEW 2020

Inschrijven voor de NEW selectie kan van 28 oktober t/m 28 november via www.nieuweelectronischewaar.nl. De definitieve uitslag volgt begin maart.

NEW is een initiatief van De Nieuwe Oost pop en de poppodia Burgerweeshuis Deventer en Doornroosje Nijmegen. Het werkt samen met o.a. Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Hedon Zwolle, Metropool Hengelo, Luxor Live Arnhem, Studio Wonder, ArtEZ conservatorium, Booster Festival, De Perifeer, Koek FM.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland