Kies een regio

26 november 2020

Inschrijving coachingsprogramma Popsport 2021 geopend

Meer doen met je eigen muziek?
Foto: Marcel Krijgsman

Popsport is hét coachingsprogramma voor jonge muzikanten die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, dj’s / producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich nu aanmelden voor Popsport 2021.

Start dicht bij huis

Popsport-deelnemers starten het programma begin 2021 in hun eigen provincie. Bij Popsport Gelderland krijgen ze artistieke en zakelijke workshops, persoonlijke coaching, workshopdagen, ontmoetingen, optredens, een fotoshoot en een opname in een professionele studio. Ze leren professionals uit de muziekindustrie kennen en ontmoeten muzikanten uit heel Nederland.

Popsport NL

Op basis van motivatie en potentie gaat een aantal provinciale acts na de zomer door naar het landelijke traject van Popsport, waar ze personal coaching krijgen, keuzeworkshops en een live recording met videoclip. Het programma is voor alle (pop)genres, wordt toegespitst op je muziek, jouw skills en de vorm waarin je muziek maak.

Aanmelden

Deelname kost € 200,- per act of € 100,- voor solo-artiesten. Popsport heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met een coronaproof online editie, dus gaat sowieso door! Meld je aan via de website van Popsport.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland