Kies een regio

11 juli 2024

Kom naar de gratis hiphopnight op het Valkhof Festival

Een avond vol showcases én een open mic
Cataleya op Valkhof Festival (foto: SZAAR)

Van 13 t/m 19 juli vindt het jaarlijkse Valkhof Festival weer plaats in Nijmegen. Op donderdag 18 juli neemt GROWE de Poort over voor een hiphopnight met showcases én een open mic waar jij zelf het podium kunt pakken. 

GROWE, de open mic night voor Gelders hiphoptalent host op donderdag 18 juli de Poort stage op het Valkhof festival. Naast een aantal showcases van aanstormende Gelderse artiesten kun je zelf ook optreden tijdens het open mic deel van de avond.  Het geheel wordt gehost door Leeroy (Zwart Licht) en van muziek voorzien door DJ Jerrih, DJ IJskouwd en DJ AlmightNash.

Open mic

Om 23:00 trappen we af met de open mic.

Meedoen? Meld je hier aan!

Programma

20:00 uur Almighty Nash
21:00 uur Judas Loog
21:15 uur Jallyvd4 (the Mansion)
21:30 uur RASTA en Romario
21:45 uur De Nieuwe Notie met No $ Savant, Lotte Lizz, Yuwno, Akuna & Khalil (Beatwise)
22:30 uur ON THE BLOCK PRESENTS JUAN RS en JASIU
22:45 uur CATALEYA
23:00 uur OPEN MIC
23:30 uur Neefie en Jahley Nog Steeds
23:45 uur Jerrih (DJ)

Valkhof Festival

Het gratis toegankelijke Valkhof Festival is een ontdekkingsfestival waar zowat elk denkbaar genre aan bod komt. Gedurende zeven dagen vind je meer dan 150 acts op een van de zeven podia in het Nijmeegse Valkhofpark. Poppunt Gelderland presenteert de hele week Gelderse topacts op het festival, je vindt ze in onze agenda.

> Meer info

GROWE

GROWE is dé open mic & club night voor iedereen die houdt van hiphop, afro, r&b en dancehall. Iedere clubavond vindt plaats in de bovenzaal van Luxor Live in Arnhem en heeft weer een compleet nieuwe line-up! Daarnaast host GROWE iedere eerste vrijdag van de maand de GROWE DJ SHOW op Open Source Radio, waar een podium wordt geboden aan opkomend dj-talent.

> Meer info

De Nieuwe Notie

De Nieuwe Notie selecteert elk jaar 6 opkomende hiphopmakers om ze verder te helpen met hun muzikale carrière. De makers worden ondersteund in het opbouwen van hun kennis en netwerk, krijgen speelplekken op festivals en podia en nemen deel aan schrijverskampen en masterclasses.

> Meer info

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland