Kies een regio

10 oktober 2023

GROWE staat volledig in het teken van Afro en Dancehall

De eerstvolgende editie op 25 oktober in Luxor Live

Het belooft een waar feestje te worden tijdens de eerstvolgende editie van GROWE, want voor deze avond hebben we de handen ineeen geslagen met Froday en Backyard. Samen met deze twee feestconcepten organiseert GROWE op 25 oktober in Luxor Live een avond voor de makers en liefhebbers van Afro en Dancehall!

Je kan dansen, er zijn showcases en natuurlijk is er een OPEN MIC. De Open Mic is deze keer speciaal voor de makers van Afro en Dancehall. Iedereen die zich aanmeldt voor de Afro Live Open Mic krijgt de mogelijkheid om 1 nummer te doen. Vergeet hiervoor niet je muziek mee te nemen op usb!

Dj’s en showcases

Zoals je van ze gewend bent zullen de DJ’s van Backyard en Froday je, tijdens AFRO LIVE, natuurlijk lekker laten dansen. Daarnaast hebben beide organisaties een aantal artiesten uitgenodigd. Je kan je op 25 oktober genieten van optredens van: Nyarko, Saint Ronil, Louis D’or, YNS en FOURAMO. Niemand minder dan AMARTEY presenteert de avond.

Win een Mini showcase

Maak jij afro of dancehall en wil je kans maken op een eigen showcase tijdens GROWE in Luxor Live? Reageer dan op de pitch op Sonar en wie weet krijg jij de gelegenheid om 3 tracks ten gehore te brengen!

GROWE presents AFRO LIVE is gratis! RSVP voor jouw plekje op de gastenlijst!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland