Kies een regio

9 juni 2023

GROWE presenteert masterclass, showcase én open mic!

Geef je kennis een boost en laat je tracks horen

Op woensdag 21 juni is GROWE terug in Luxor Live met een speciale editie! Natuurlijk is er weer de kans om jezelf te laten zien tijdens de Open Mic en is er een showcase. Deze editie wordt vooraf gegaan door een Q&A met Luciano Winter (Stormi Capital) waar jij terecht kunt met al je vragen.  

Masterclass

Kom op tijd want GROWE gaat iets nieuws doen! Om 20:00uur wordt gestart met een Q&A met niemand minder dan Luciano Winter van Stormi Capital. Luciano is tevens de founder van record label Rotterdam Airlines (bekend van bijv. Sevn en Kevin). Mooie kans dus om alles wat je altijd al wilde weten aan een professional te vragen en zo je eigen kennis over de muziekscene een boost geven.

Luciano Winter

Showcase

De Nijmeegse Joella T & Friends komen een showcase verzorgen. Joella neemt een aantal van zijn beste muzikale vrienden mee om te laten zien wat er allemaal gebeurt in en om Nimma! 

Joella T

Open Mic en rapgames

Net als de voorgaande edities van GROWE krijg je ook vanavond weer de kans om jouw skills te showen op het podium en je tracks te laten horen. Vergeet hiervoor niet je muziek mee te nemen op usb! Natuurlijk kan je tijdens GROWE ook weer meedoen met Leeroy’s (Zwart Licht) rapgames! 

Meer info

GROWE is gratis! RSVP voor jouw plekje op de gastenlijst en volg Club Growe op Insta. 

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland