Kies een regio

18 augustus 2023

GROWE is terug op 6 september!

Voor iedereen die houdt van hiphop, afro, R&B en dancehall

De populaire Open Mic Night voor iedereen die houdt van hiphop, afro, R&B en dancehall is op 6  september terug in Luxor Live (Arnhem). Dit is dé avond waar makers en artiesten de mogelijkheid om krijgen zichzelf te laten zien.

GROWE is  niet alleen voor liefhebbers, maar vooral voor de makers ervan.  Iedereen krijgt de gelegenheid om 1 nummer te doen, maar natuurlijk zijn Leeroy’s rapgames en freestyles er ook weer! Daarnaast is er een showcase van Insayno!

Insayno

Insayno is een half Curaçaose, half Nederlandse woordkunstenaar die rap en spoken word gebruikt als verlengstuk van zijn boodschap. Met maar liefst 32 freestyle rap-battles heeft hij het record op zijn naam staan en heeft daarmee de meeste tournaments gewonnen in de gehele Benelux en tweede van heel Europa. Ook won hij diverse talentenjachten waaronder de ‘Grote Prijs Van Nederland Publieksprijs’ in 2013. Met spoken word won hij onder andere de ‘Van Dalen Spoken Awards’ in de categorie ‘lyrics’ en ‘House Of Poets’. De getalenteerde rapper won onlangs ook de Showcase-contest tijdens Hiphop terminal in Rotterdam en treedt daarom op bij GROWE.

Insayno

Line-up

🔹 Beats: DJ MK (Encore)

🔹 Rapgames en open mic gehost door: Leeroy (Zwart Licht)

🔹 Showcase van: Insayno

Meer info

GROWE is gratis! RSVP voor jouw plekje op de gastenlijst!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland