Kies een regio

1 juni 2023

GROWE DJ SHOW presenteert Bankos en In-G

Niet één, maar twee aanstormende dj's achter de decks!

Op vrijdag 2 juni kun je vanaf 16.00 uur afstemmen op de GROWE DJ SHOW bij Open Source radio voor sets van 2 aanstormende DJ’s uit Gelderland: Bankos en In-G.

Bankos

De uit Ede afkomstige Marco Kruissink (29) produceert en draait hiphop en hiphopgerelateerde muziek onder de naam Bankos. Als 15-jarige keek Marco vol bewondering naar dj’s op televisie die voor een groot publiek hun eigen muziek draaiden. Het inspireerde de Edenaar om hetzelfde te doen. Bovendien maakt hij dit jaar deel uit van de selectie van De Nieuwe Notie, het ontwikkeltraject voor makers van hiphop en gelieerde genres uit Gelderland en Overijssel.

In-G

Via een pitch op Sonar heeft de uit Nijmegen afkomstige In-G een spot bij de GROWE DJ SHOW bemachtigd. Ze draait ongeveer 2 jaar en deelt graag haar muzikale smaak met haar publiek met als doel iedereen aan het dansen te krijgen. Tijdens haar set zal ze vooral haar favoriete genre van het moment; Afrobeat gaan draaien.   

Tune in

De GROWE DJ SHOW met DJ Bankos en In-G is vrijdag 2 juni vanaf 16:00 uur te beluisteren en te bekijken via de website van Open Source Radio, daarnaast is de show gratis te bezoeken bij Hubert in Nijmegen. 

Zelf draaien

Wil je ook kans maken om een een keer een set te mogen draaien tijdens de GROWE DJ SHOW hou dan Sonar in de gaten of neem contact op met Poppunt Gelderland

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland