Kies een regio

27 mei 2024

GIGANT zoekt Apeldoornse acts voor Groene Golf

Word een jaar lang begeleid in je muzikale carriere

Talentontwikkelingsplatform GRAS – onderdeel van poppodium GIGANT – biedt drie Apeldoornse acts de mogelijkheid om onderdeel te worden van de Groene Golf! Met dit initiatief nemen zij drie acts een jaar lang onder hun hoede. Alle muzikale genres zijn hierbij welkom.

Wil jij de kennis, het netwerk, faciliteiten van GIGANT én een budget van €2500 inzetten voor bijvoorbeeld een EP release, het verbeteren van je liveshow, het uitbreiden van het team rond je act, maken van content voor je kanalen óf een professionele videoclip? Meld je aan voor de Groene Golf en wie weet word jij vanaf september 2024 één jaar lang begeleid om door te kunnen stromen naar het volgende niveau van je muzikale carrière, op provinciaal niveau of zelfs landelijk.

Aanmelden

Iets voor jou? Meld je dan via Sonar aan voor de Groene Golf en leg uit waarom dit de volgende stap voor jouw act betekent. Als jouw act wordt geselecteerd, dan maak je met GRAS een plan aan de hand van jouw ontwikkelvragen en toekomstvisie en ga je samen aan de slag om dit plan uit te voeren.

Meer info

Vragen? Neem contact op met Milan Roerdink óf mail/DM Poppunt Gelderland.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland