Kies een regio

13 december 2021

GIGANT stelt grote zaal gratis beschikbaar voor Gelderse artiesten

Stuur uiterlijk 22 december jouw plan in!
GIGANT

Door de huidige coronamaatregelen klinkt er momenteel geen muziek in de Nederlandse podia. Hartstikke zonde natuurlijk. In navolging van Luxor Live stelt nu ook GIGANT haar grote zaal 1 dag gratis beschikbaar zodat jij tóch aan je muziek kunt werken. Kom jij uit Gelderland, heb je een elektronische act, hiphopgroep of band en weet jij wel wat je zou willen doen als jij één dag de sleutel krijgt van de grote zaal van GIGANT? Stuur dan je plan in!

Wat gaat er gebeuren?

Op 13 januari krijgt één act een dag de gelegenheid om gratis aan de slag te gaan in de grote zaal van GIGANT. De zaal, professionals en techniek staan die dag volledig tot je beschikking zodat jij tóch aan je muziek kunt werken.

Waar kun je aan denken?

GIGANT biedt jou de kans om op een volwaardig podium aan je act te werken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een podiumrepetitie, werken aan je licht- en stageplan, video-opnames of misschien heb je wel een heel ander origineel idee! Niets is te gek of te saai, zolang je maar goed uitlegt waarom dit zinnig is voor jouw act.

Wat moet je doen?

Reageer snel! Want voor je het weet mogen de podia weer open. Stuur uiterlijk 22 december een kort en haalbaar plan in via dit formulier. Houd daarbij in je achterhoofd dat het plan te realiseren moet zijn binnen één dag en er die dag geen publiek aanwezig mag zijn. Het beste of origineelste plan wordt uitgenodigd.

Meer info

Hieronder vind je de technische set-up:

🔷 Technische specs grote zaal GIGANT

Vragen? Neem contact op met ons via info@poppuntgelderland.nl of met GIGANT via info@gigant.nl

Andere podia

We hopen dat de poppodia zo snel mogelijk weer open mogen, maar als dat niet het geval is dan volgen er wellicht meer Gelderse podia die hun zaal beschikbaar stellen. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste updates. Heb je zelf ook een locatie ter beschikking voor muzikaal talent? Laat het ons weten!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland