Kies een regio

28 maart 2024

Dit is het Gelderse programma van Booster Festival 2024

Tijdens hét showcasefestival van Oost-Nederland
Lost Verses

De 11e editie van Booster Festival vindt plaats op 6 april 2024. Overdag bestaat het programma uit een conferentie vol tips & tricks voor muzikanten, ook te bezoeken als je niet op het festival speelt. ’s Avonds presenteren 45 acts uit Oost-Nederland zich aan publiek en de muziekindustrie in de Enschedese binnenstad. Ook Gelderse acts en professionals zijn volop van de partij!

In dit artikel vind je het Gelderse aandeel van het Booster programma. Tussendoor staan de livesessies die Gelderse artiesten in aanloop naar het festival opnamen, een voorproefje op de shows die je tijdens Booster Festival live kunt bezoeken.

Feedbacksessies

Tijdens deze sessies kun je een 1-op-1 gesprek inplannen met diverse professionals uit de muziekindustrie (o.a. Oerol, Mojo, 3FM, Top Notch, ESNS en Zwarte Cross) om te sparren over je muziek en plannen.

Uit Gelderland schuiven bijvoorbeeld aan: Shannon van der Werff (Doornroosje), Ilja Vaags (Mañana Mañana festival), Riques ter Heerd (Poppunt Gelderland, Encore) en Marijn de Valk (Luxor Live, iGNITE! Music). Check voor meer namen zeker even het volledige overzicht met aanwezige professionals.

Voor deze sessies kun je je vanaf 27 maart aanmelden, dus zorg dat je op tijd bent!

Showcasefestival

Uit Gelderland spelen de volgende acts op het festival:

🔹 Abel
🔹 ANNE
🔹 Bjarke Ramsing
🔹 Black Rabbit
🔹 Case Candy
🔹 Cataleya
🔹 Fintense
🔹 lost verses
🔹 Oh Hazar
🔹 Outahead
🔹 Oshunmare
🔹 Politie Warnsveld
🔹 Portray
🔹 Viccens
🔹 X IT

Bekijk het volledige showcaseprogramma op de site van Booster!

Sonar

Sonar bestaat op Booster 2024 precies 1 jaar. Hef met ons het glas om dit te vieren! Van 16:30 – 17:15 in Muziekcentrum Foyer.

Nieuwe Electronische Waar

Nieuwe Electronische Waar (NEW) is hét platform voor elektronische muziek uit Oost-Nederland. Tijdens het conferentieprogramma presenteert NEW een masterclass Mastering door DaGoose (o.a. De Jeugd van Tegenwoordig, Jiggy Dje, Danny Brown, Di-Rect, My Baby en Sef) waarin je leert hoe je alles uit het masteringproces kunt halen. Ook host NEW een sessie met Alberta Balsam waarin ze uitlegt hoe jij je elektronische liveset kan aanpakken.

Daarnaast verzorgt NEW tijdens het avondprogramma showcases van Marwan, Raveneef, GROOVER, DC Offset en Presethead.

De Nieuwe Notie

De Nieuwe Notie duikt tijdens de conferentie in de wereld van hiphop en talentontwikkeling. Wat zijn goede voorbeelden van talentontwikkelingstrajecten in de hiphopscene?

’s Avonds zie je de selectie van DNN 2024 live in actie: Yuwno, Lotte Lizz, Akunna en Kha’lil staan in Boksclub Twente, en No ($) Savant treedt op in Het Vestzaktheater.

Meer info

Check voor meer info en tickets de website van Booster Festival.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland