Kies een regio

2 april 2024

Feestweek Sonar is van start

De eerste pitch is nu online!
Vanity Roxane (foto Jérôme Meyer)

Sonar, hét platform voor muzikaal talent in Gelderland en Overijssel, is jarig. Daarom trakteren initiatiefnemers Poppunt Gelderland en Poppunt Overijssel deze week iedere dag op een nieuwe kans voor Oost-Nederlands talent. Check hier de eerste pitch van de feestweek!

Om zoveel mogelijk kans te maken op shows, airplay of andere spots heb je een sterk artiestenprofiel nodig. Daarom trakteert Sonar bij de start van haar feestweek op gratis advies van zes top professionals uit het vak. Dé kans om gericht aan de slag te gaan met jouw muziek, bio en socials.

> Check de volledige pitch op Sonar

> Meer info over de professionals:

Eric van Holland (senior editor van Spotify Benelux)

Eric is senior editor en curator bij Spotify Benelux. Vanuit die rol is hij mede verantwoordelijk voor de muzieksamenstelling van de playlists die de streamingdienst cureert. Voorheen werkte hij bij NPO FunX, NPO Radio 6 Soul & Jazz, NPO 3FM, NPO Radio 2, Radio 538 en Sony Music.

Jelle Schoneveld (dj, danceprogrammeur Luxor Live)

Jelle Schoneveld is danceprogrammeur bij poppodium Luxor Live, jurylid bij Nieuwe Elektronische Waar en uitvoerend artiest en producer onder de naam Cleanfield. Als programmeur is hij altijd op zoek naar nieuwe impuls vanuit de stad en ondersteunt hij lokale artiesten en initiatieven bij hun ontwikkeling. Als artiest heeft hij meerdere releases op zijn naam en draait hij zo ongeveer door het hele land. Jelle kent de elektronische muziekscene dan ook van binnen en buiten.

Noah Smits (music marketeer)

Noah Smits is misschien wel de bekendste marketing- en mediastrateeg in de Nederlandse en Vlaamse muziekindustrie. Sinds 2017 is hij een van de meest gevraagde professionals bij platenmaatschappijen voor het lanceren van namen als Snelle, Antoon, Blanks, Meau, Afrojack, Ed Sheeran, Dimitri Vegas & Like Mike, Ronnie Flex. Davina Michelle, Boef en tientallen andere grote namen. Daarnaast is Noah een hardwerkend creatief ondernemer, gepassioneerd publieke spreker en coach van vele onafhankelijke artiesten.

Pernella Vermeulen (marketeer bij Double Vee)

Pernella Vermeulen is al jaren actief op allerlei vlakken binnen de muziekindustrie en is nu werkzaam als marketeer bij Double Vee Concerts. Hier werkt ze aan de promotie van shows van onder andere Guus Meeuwis, Jack Johnson, Leah Rye en K’s Choice. Daarnaast is ze gespecialiseerd in branding en social media voor artiesten en geeft regelmatig workshops. Voorheen werkte ze als productieassistent bij Grasnapolsky Festival en liep stage bij Virgin Music Benelux.

Jaap Bruijstens (danceprogrammeur Zwarte Cross)

Jaap maakt het danceprogramma voor de Zwarte Cross, Fahrenheit Festival en clubnacht Planet Rose en is daarnaast zelf actief als dj. Binnen de feest- en festivalwereld focust hij met name op de wat meer underground scene. Vanwege de diversiteit van de podia die hij programmeert, is hij breed georiënteerd: “Binnen alle genres zoek ik artiesten die eruit springen. Die iets nieuws durven te doen en op durven te vallen. Daarbij ben ik altijd op zoek naar ’the next big thing’. Mijn hart ligt bij house, techno en alles ertussenin, maar ik laat me dus graag inspireren door artiesten uit verschillende genres.”

Vanity Roxane (dj, curator bij the FemDem)

Vanity Roxane is dj en adviseur binnen de culturele sector met een specialisme in hiphop, soundsystem culture en feminisme. Als dj mixt ze hiphop met genres als dubstep, jungle, en drum & bass. Dit bracht haar op vele internationale podia naast artiesten als Coco Bryce, Commodo, Mantra, Kahn & Neek, Lenzman, Mala, Sherelle en Tim Reaper. Als professional adviseert ze onder andere bij de regeling Music Support Gelderland, het Fonds Podiumkunsten en de Raad voor Cultuur. Daarnaast motiveert ze nieuw dj-talent als curator bij Open Source Radio en initiatiefnemer van platform the FemDem.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland