Kies een regio

29 december 2023

Eerste jaar Gelders Goed on Tour afgesloten

14 acts tijdens 6 avonden door de Achterhoek

In 2023 vond de eerste editie van Gelders Goed on Tour plaats. Maar liefst 14 ervaren en opkomende acts traden op tijdens 6 avonden op uiteenlopende locaties door de Achterhoek. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Check de aftermovie!

Het eerste jaar van Gelders Goed on Tour zat bomvol avonden rond een combi van Gelderse en Achterhoekse bands/muzikanten. Zij traden op in cafe’s, podia, kapschuren en andere locaties door de Achterhoek.

Op 14 april trapte het rondreizende concept af met een show van La Ratte en Money M.G. Speed bij Erve Buevink in Sinderen. Vervolgens was op 29 april de beurt aan Mean Bluesmachine en SweetMilk bij Rockcafé Taste in Groenlo. Enkele weken later stonden maar liefst drie acts op de planken bij Streeckgenoot in Doetinchem: Goya, Dan Mango en Noah Jaora. In het najaar was Schiller in Aalten de eerste met 2 toffe optredens van Iron Jinn en Oh Hazar. Punkrock sloeg de klok in Home Eibergen waar Donder, The Cool Trick en Rats and Daggers de spijker uit de planken speelden. Voor de laatste editie van 2023 sloeg de organisatie de handen ineen met Keldersessies in Zutphen voor een avond met Four Eyed Faces en Stone Edge.

Nu het seizoen er op zit krijgen de acts van afgelopen jaar de mogelijkheid één nummer op te nemen in het poppodium van de DRU wat later uitgegeven zal worden op cassette.

Gelders Goed in 2024

Ook in 2024 zal Gelders Goed door de provincie reizen om uiteenlopende acts te presenteren op verrassende locaties. Heb je hier ideeën voor? Ken je bijvoorbeeld een mooie locatie waar ruimte is voor Gelders talent? Neem contact op via erik.ramaker@dru-industriepark.nl

music by Oh Hazar !

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland