Kies een regio

5 maart 2019

Eerste Gelderse Ambassade op Booster Festival 2019

Met voorafgaand een pre-conferentie in Arnhem met tips & tricks voor artiesten
Thaïti

Booster Festival en Poppunt Gelderland slaan de handen ineen: dit jaar is er op het showcasefestival in Enschede voor het eerst een Gelderse Ambassade te vinden. Op zaterdag 6 april presenteren de drie Gelderse topacts Mr. Weazley, Thaïti en Snow Coats zich hier aan de Nederlandse muziekindustrie. Ter voorbereiding komt Booster naar Gelderland voor een speciale pre-conferentie voor artiesten op maandag 11 maart in Arnhem.

Op 6 april 2019 vindt de vijfde editie van het Booster Festival plaats in Enschede. Overdag is er een muzikantendag waar je tips en advies kunt verzamelen bij een flink aantal professionals uit de muziekindustrie. ’s Avonds is er een showcase festival met live-optredens van de meest veelbelovende acts uit het oosten van het land.

Gelderse Ambassade

Dit jaar vindt er voor het eerst een Gelderse Ambassade plaats op Booster. Bij deze nederzetting in het café van Metropool presenteren drie topacts uit Gelderland zich aan de muziekindustrie en het publiek:

Lees meer over deze artiesten op boosterfestival.nl. Dit jaar zijn de acts geselecteerd door een team van muziekprofessionals en programmeurs in Gelderland. Volgend jaar willen we de samenwerking uitbreiden en kijken of de inschrijving geopend kan worden voor meer artiesten uit deze provincie.

Pre-conferentie in Arnhem

Voorafgaand aan het festival organiseert Booster dit jaar in Arnhem, Zwolle en Enschede een pre-conferentie voor de acts die op het festival spelen en andere geïnteresseerde artiesten. Op maandag 11 maart in Luxor Live vertelt festivalchef Pim Kokkeler alles over de panels, bespreken Arris Roordink en Martijn Crama de muziekprofessionals die aanwezig zullen zijn, deelt muzikant Ruud Gielen zijn ervaringen en laat programmeur Waldo Volmer van Gigant weten waar hij op let bij het spotten van talent.

Lijkt dit je tof en wil je hierbij zijn? Meld je dan gratis aan via deze link. Meer informatie over Booster Festival vind je hier.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland