Kies een regio

19 maart 2023

Ede-Wageningen: Ontspoort! & Muzikantendag 2023

Twee steden, een showcase

In 2022 vond de eerste editie van Ede-Wageningen: Ontspoort! plaats. Hierbij vonden meer dan vijftien acts uit de Ede-Wageningen-regio hun weg naar de podia in Astrant. In alle ruimtes vonden optredens plaats: de concertzaal, het café en de tuin. 

Ook in 2023 gaat de organisatie weer vol gas op zoek naar acts uit de regio. Bands, producers, rappers, akoestische acts en dergelijke krijgen op 20 mei de kans om zich in 20 minuten tijd te presenteren op het podium.

Verwacht een enorm scala aan genres, lokale acts, promoters van festivals en evenementen, een gevulde zaal met bezoekers en heel veel talent en gezelligheid in de blender! Dat is Ontspoort!

Muzikantendag

Nieuw dit jaar: de muzikantendag! Dit is een kennisdeling- en netwerkdag voor alle muzikanten uit Ede en Wageningen waar ze kunnen netwerken met professionals, panels kunnen bijwonen en workshops kunnen volgen.

Deze middag vindt plaats voorafgaand aan Ontspoort! En we sluiten af met een gezamenlijk diner tussen 17:00 – 19:00 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond plus muzikantenmiddag kan vanaf zondag 19 maart via de website van Astrant. Alle activiteiten plus diner zijn gratis toegankelijk voor acts, artiesten en aanverwanten.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland