Kies een regio

16 mei 2023

Ede-Wageningen: Ontspoort! en Muzikantendag

Showcasefestival en muzikantendag in Ede

Op 20 mei organiseert Astrant in Ede voor het tweede jaar Ontspoort, een showcasefestival voor uiteenlopende acts uit de regio Ede-Wageningen. Het showcase-programma wordt dit jaar voor het eerst vooraf gegaan door een muzikantendag, waar aanstormende acts hun carriere naar een volgend niveau kunnen brengen door middel van workshops, panels en feedbacksessies.

Muzikantendag

12.00 – 17.00 uur
Het programma van de eerste Muzikantendag voor artiesten uit de omgeving Ede-Wageningen bestaat uit een middag vol interessante panels, workshops, netwerkmomenten en feedbacksessies.

Zo zijn er o.a. panelgesprekken over het opzetten van je eigen tour, muziekrechten en het nieuwe platform Sonar, maar kun je ook je kennis bijspijkeren tijdens workshops marketing en het maken van een rider. Uiteraard is er tijdens de 1-op-1 gesprekken met professionals veel ruimte om jouw act te pitchen en onder de aandacht te brengen van o.a. programmeurs, studio-eigenaren en marketeers.

Ontspoort!

19.00 – 00.00u
Uit ruim 30 aanmeldingen zijn 16 acts geselecteerd die zichzelf tijdens het showcaseprogramma in de avond presenteren. Vanaf 19.00u staan o.a. Battled, Nakedborn, Jenta en Vine John op de drie podia binnen én buiten Astrant.

Meer info

Kijk voor meer informatie op de website van Astrant

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland