Kies een regio

6 juni 2023

Donderdag start ontdekfestival Mañana Mañana

Met heel veel acts uit Oost-Nederland op de line-up!

Donderdag 8 juni gaat Mañana Mañana 2023 van start! Deze editie vind je enorm veel artiesten uit Oost-Nederland op de line-up. Een mooi resultaat van de samenwerking tussen podia, festivals, het conservatorium, productiehuizen en andere partijen in het oosten. 

Van 8 tot en met 11 juni 2023 vindt Mañana Mañana plaats bij kasteel Oolde in Laren. Op dit ontdekfestival in de Achterhoek vind je niet alleen bekende namen en internationale verrassingen, maar ook heel veel Oost-Nederlands talent. Denk aan Silke Veld, ITSHE, Marth, Naber, Vera Bon, XILLAN, fusus en nog veel meer.

Poppunt Gelderland X Mañana Mañana

Voor het tweede jaar op rij heeft Poppunt Gelderland een samenwerking met het festival. Op donderdag 8 juni presenteert Poppunt Gelderland de experimentele electro van ZOOK (18:00, tipi) en de energieke garagerock van Wasted Youth Club (19:00, open podium). Lees er alles over in dit artikel.

Oost-Nederland united

De opkomende acts op de line-up van Mañana Mañana komen voor een groot deel voort uit de samenwerking onder de noemer ‘van Basis tot Booster’. Deze unieke samenwerking tussen BRUT, Metropool, Hedon, Burgerweeshuis, De Basis, ArtEZ, Booster, Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Gigant, Luxor Live en Doornroosje maakt het mogelijk om de muziekscene in Oost-Nederland te versterken, talenten te laten groeien en ze een podium te geven. Meer over het convenant lees je hier.

Meer info

De complete line-up, tickets en info zijn te vinden op www.mananamanana.eu.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland