Kies een regio

29 april 2024

DJ Calderon bij de GROWE DJ SHOW

Tune in op Open Source Radio!
DJ Calderon

Vrijdag 3 mei staat een nieuwe editie van de GROWE DJ SHOW op het programma bij Open Source Radio. Deze show voor liefhebbers en makers van hiphop, afro, r&b en andere genres komt live vanaf het NYMA terrein in Nijmegen. Tijdens deze editie van de radioshow neemt de Arnhemse Dj Calderon plaats achter de decks.

Calderon, die in het normale leven Andres heet, is altijd al geïnteresseerd geweest in muziek. In zijn kinderjaren begon hij als drummer, maar het drumstel maakte al snel plaats voor draaitafels.

Inmiddels heeft Andres al zo’n 10 jaar ervaring als DJ. Zijn passie voor hiphop steekt hij niet onder stoelen of banken. Geïnspireerd door legendes als Kendrick Lamar, Andre 3000 en A Tribe Called Quest, werkt Dj Calderon gestaag aan zijn muzikale carrière en draait hij inmiddels op veel plekken sets waar de invloed van deze legends in doorklinkt. Maar zijn sets bestaan niet alleen uit Hiphop. Elke Dj Calderon set kan ook een flinke dosis Afro, R&B of Amapiano bevatten en regelmatig maakt hij uitstapjes naar house en UK Garage.

Tune op vrijdag 3 mei om 16 uur in op www.opensourceradio.nl om te luisteren naar een set van Dj Calderon.

Ben jij DJ en wil je ook een keer draaien voor de GROWE DJ SHOW? Neem dan contact op met ons via mail of DM.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland