Kies een regio

3 juni 2024

Dit is de line-up van Poppunt Gelderland X Valkhof Festival 2024

Negen Gelderse acts van harde gitaren tot dansbare jazz
Jade Doe

Net als voorgaande jaren presenteert Poppunt Gelderland dé Gelderse acts van dit moment op Valkhof Festival. Van harde gitaren tot dansbare jazz, deze 9 acts ga je deze zomer live op het podium zien in Nijmegen!

Van 13 tot en met 19 juli 2024 vindt Valkhof Festival plaats tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. In het Valkhofpark vind je die week meer dan 100 spannende internationale en nationale acts op verschillende podia op het terrein.

Poppunt Gelderland neemt maar liefst twee dagen het podium De Poort over en presenteert daar 7 live acts en 2 dj-teams, gekozen uit bijna 100 inzendingen op het platform Sonar.

Maandag 15 juli

Maandag 15 juli vind je op De Poort de schurende düsterfolk van überhaupt, psychedelische garagerock van The Garnals, energieke emopop van Bony Macaroni, instrumentale postrock van Mt. Echo en de beste platen van het ANKLEBITERS dj-team.

Woensdag 17 juli

Op woensdag 17 juli kun je genieten van de jazz-infused pop van Jade Doe, zomerse indie-reggae van Ayralynn, dansbare jazz-fusion van The Vonks en de bizar aanstekelijke tracks van het Politie Warnsveld dj-team.

Meer info

🔸 Valkhof Festival
🔸 Poppunt Gelderland
🔸 Sonar

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland