Kies een regio

25 april 2024

Deze Gelderse acts vind je op Mañana Mañana 2024

O.a. The Vonks, Politie Warnsveld en Roofman spelen op het festival
Politie Warnsveld

Voor het derde jaar op rij slaat Poppunt Gelderland de handen ineen met Mañana Mañana, hét ontdekfestival van de Achterhoek. Samen laten we festivalbezoekers kennismaken met de meest veelbelovende acts uit Gelderland. Uit maar liefst 100 inzendingen via Sonar zijn drie artiesten gekozen: Politie Warnsveld, The Vonks en Roofman. 

Poppunt Gelderland X Mañana Mañana

Politie Warnsveld

De leden van Politie Warnsveld hebben maar één doel: lol maken. Maar, ze nemen deze onzin bloedserieus. Hun muziek omschrijven ze zelf als ‘loeiharde pret-ska en 80’s nederpop met een snufje balkanbeats’, geïnspireerd door bands als Doe Maar en Madness.

> vrijdag 14 juni – 13:00 – Totempalentent

The Vonks

Bij deze nieuwe band uit Arnhem draait alles om de groove. Hoewel The Vonks veel ruimte laat voor improvisatie en flirt met elementen uit de (neo)soul, funk, jazz en rock, blijft de basis altijd groovy en dansbaar. Geen show is daardoor hetzelfde en stilstaan is geen optie!

> zaterdag 15 juni – 13:00 – Totempalentent

Roofman

Thijs van der Meulen alias Roofman heeft het bijzondere vermogen om mensen naar hem te laten luisteren. Samen met zijn band brengt de Ermelose muzikant poëtische folk met een indiesound. Prachtige liedjes die je recht in het hart raken. 

> donderdag 13 juni – 19:45 – Veranda

Meer Gelderse acts

Naast de acts van Poppunt Gelderland is er nog veel meer Gelderse muziek te vinden op de line-up. Zo staan o.a. de neoklassieke pianist Daniël Tomàs, de postpunkers van Femme Fugazi, waveband Kaboutertje Putlucht, de indierockers van Olaf Putker & The Scenic Sound, singer-songwriter Stefanie Struijk en The Stone Souls op het programma.

Meer info

Mañana Mañana vindt plaats van 13 tot en met 16 juni 2024 in de natuur rond kasteel Oolde in Laren. Het festival bestaat sinds 2013 en wordt gehouden op een idyllische locatie, ver van de grijze massa. Er zijn zeven podia waar muzikale legendes, aanstormend talent en bezoekers dwars door elkaar lopen. Bijna elk genre is aanwezig: van surf, comedy, punk, Mongoolse keelzang, blues, acrobatiek, singer-songwriter, poëzie tot latin.

Poppunt Gelderland ondersteunt muzikanten uit onze provincie met speelplekken, kennis, netwerk, zichtbaarheid en budget. Als programmapartner van Mañana Mañana denkt het platform sinds 2022 mee over een diverse line-up met veel aandacht voor opkomend talent. Eerder stonden hierdoor o.a. pianist BARTH, electronicaduo ZOOK en de garagerockers van Wasted Youth Club op het festival. Zij konden zich via platform Sonar aanmelden voor een speelplek.

> Sonar
Mañana Mañana
Poppunt Gelderland

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland