Kies een regio

25 april 2023

Deze Gelderse acts vind je op Mañana Mañana 2023

Hét ontdekfestival van de Achterhoek

Van 8 tot en met 11 juni 2023 vindt Mañana Mañana plaats bij kasteel Oolde in Laren. Op dit ontdekfestival in de Achterhoek vind je niet alleen bekende namen en internationale verrassingen, maar ook diverse Gelderse acts. Zo presenteert Poppunt Gelderland op donderdag de experimentele electro van ZOOK en de energieke garagerock van Wasted Youth Club.

Mañana Mañana is een intiem festival van dezelfde organisatoren als de Zwarte Cross. Vorig jaar sloegen we voor het eerst de handen ineen voor meer Gelderse acts op de line-up, wat resulteerde in een adembenemend concert van neoklassieke pianist BARTH. in de tipi.

Poppunt Gelderland x Mañana Mañana

Dit jaar breiden we de samenwerking uit! Op donderdag presenteert Poppunt Gelderland maar liefst twee acts: Wasted Youth Club en ZOOK.

ZOOK

ZOOK is een duo bestaande uit drummer Leander Seekings en vocalist Nadia Bouamra Martínez die beide studeren aan ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Met hun muziek verkennen ze verschillende genres en stijlen en combineren ze akoestische elementen met elektronische sounds en improvisatie. De muziek ontstaat in het moment en vaak in samenspel met andere kunstvormen, wat zorgt voor een oprechte muzikale connectie met het publiek. Perfect voor de tipi, hét luisterpodium van Mañana Mañana!

> donderdag 8 juni – 18:00 – tipi

Wasted Youth Club

De party garage van Wasted Youth Club wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en muziek van bands als Fidlar, Together Pangea en Ty Segall. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die de barrière tussen band en publiek in één klap sloopt. Op Mañana schudt de band het open podium wakker, dat donderdagavond verandert in een secret hide-out vol gitaargeweld.

> donderdag 8 juni – 19:00 – open podium

Nieuwe Electronische Waar (NEW)

Verder zijn er nog veel meer Gelderse artiesten te zien op Mañana Mañana. Zo gaan we vanuit NEW – hét platform voor elektronische muziek uit Oost-Nederland – de samenwerking aan met Colored Monkeys. Onder die noemer presenteren we sets van ITSHE, Nerds With Acid en Kracht op het nieuwe podium Kakofonia.

Gelderse acts

Ook in het reguliere programma zijn volop acts uit Gelderland terug te vinden, zoals:

🔹 Acoustick
🔹 Bumble B. Boy
🔹 Coolio Iglesias
🔹 Dino Kids
🔹 DJ Ananas
🔹 DJ Trap
🔹 Iron Jinn
🔹 RHEIN
🔹 SHAMZON
🔹 Sistah Glittah
🔹 The Cold Vein
🔹 Them Caged Dogs
🔹 UGI

Meer info

Check voor het hele programma én tickets de website van Mañana Mañana.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland