Kies een regio

8 december 2022

Deze Gelderse acts krijgen in 2023 één dag de sleutel van Luxor Live

3 acts gaan in het Arnhemse podium aan de slag met hun muzikale carriere

Singer-songwriter Cassandra Onck, het elektronische live-duo ZOOK en de jonge RijnIJssel band Maui Malini hebben te horen gekregen dat zij ieder een dag de sleutel van Luxor Live krijgen.

Gelderse acts werden door Luxor Live en Poppunt Gelderland opgeroepen om hun ideeën voor een ééndaagse residentie in Luxor Live in te sturen. De actie is een vervolg op een in coronatijd ontstaan initiatief, waarbij Gelderse talenten de kans kregen om ervaring op te doen in een professionele werkomgeving, terwijl de podia verder nog gesloten waren voor bezoekers. Het initiatief dat een groot succes was en navolging vond bij vier andere Gelderse podia krijgt nu een vervolg!

Begin deze maand hebben de eerder genoemde Gelderse talenten te horen gekregen dat zij hun ingezonden plannen mogen gaan verwezenlijken. De winnaars zijn door een jury bestaande uit medewerkers van Luxor Live en Poppunt Gelderland geselecteerd uit tientallen inzendingen. Deze liepen uiteen van repeteren in de grote zaal tot het opnemen van een 360 graden videoclip of het draaien van een 8 uur durende dj-set.

Cassandra OnckMaui Malini en ZOOK zullen in januari afzonderlijk van elkaar ieder een dag het Arnhemse poppodium betrekken en worden in de uitvoering van hun plannen ondersteund door medewerkers van Luxor Live. Het idee is dat de ambitieuze Gelderse artiesten met hulp van de professionals weer een stapje vooruit kunnen zetten.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland