Kies een regio

11 november 2021

De Week van het Nederlands Poptalent

Van 22 t/m 28 november staat Nederlands poptalent in de spotlight

Dit jaar slaan Popronde, No Man’s Land en Muzikantendag de handen ineen voor een mooie samenwerking. Samen met de alle popkoepels (zoals Poppunt Gelderland) en mediapartners zetten zij poptalent in de spotlight en roepen ze de Week van het Nederlands Poptalent uit van 22 t/m 28 november.

Artiesten, makers, muzikanten, producers en rappers spelen een duidelijke rol in de samenleving. Als gevolg van de coronacrisis heeft deze groep een enorme klap gehad en hebben zij lange tijd nauwelijks werk kunnen presenteren. In De Week van het Nederlands Poptalent wordt er extra aandacht gegeven aan deze waardevolle makers.

In het kader van talentontwikkeling staan tijdens deze week presentatie, ontmoeting en kennisdeling centraal. In samenwerking met provinciale popkoepels en mediapartners worden 14 talentvolle acts uitgekozen. Dit zijn makers die je de komende weken regelmatig voorbij zult zien komen op de kanalen van de verschillende betrokkenen.

Jack Jarryd

Vanuit Gelderland is Jack Jarryd geselecteerd. De EP Evolve is het eerste wapenfeit van de jonge artiest uit Wageningen. Met analoge instrumenten en digitale synths is hij soms intiem en innemend, maar vooral energiek en met een grote liefde voor rock ‘n roll. Onlangs was hij te gast bij Radio Veronica, Radio 2 en 3FM, verzorgde hij voorprogramma’s voor Blaudzun en speelde hij in Luxor Live. Momenteel maakt hij zich op voor supportshows voor o.a. Lucas Hamming en Only Seven Left.

Aan je eigen act werken?

Rond deze week zijn er tal van mogelijkheden om aan je eigen act te werken. We lichten er een aantal voor je uit:

🔹  No Man’s Land (22-24 november): een 3-daagse online muziekconferentie met meer dan 40 crash courses, panelgesprekken, inspiratiesessies en showcases (live). Maak hier niet alleen kennis met de andere aanwezige artiesten, maar grijp ook de kans aan om te netwerken met verschillende muziekprofessionals en beleidsmakers via live Q&A’s, een-op-eensessies en de chat.

🔹 Muzikantendag (27 november): De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over allerlei aspecten van het muzikantschap. Met masterclasses en workshops van zowel artiesten als experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag je extra bagage mee in de ontwikkeling van je muzikale ambities.

🔹 De Maand van de Programmeur (4, 11, 18, 25 november): We spreken met verschillende Gelderse programmeurs over hun werk én vragen ze om tips hoe jij ze het beste kunt benaderen. Houd onze socials in de gaten voor meer info!

 

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland