Kies een regio

24 augustus 2022

De Summerschool is van start

Vijf acts uit Oost-Nederland in de muzikale bubbel
De Basis in Nijmegen

Het is zo ver! Van 23 t/m 25 augustus gaan vijf veelbelovende artiesten uit Oost-Nederland aan de slag met hun persoonlijke ontwikkelvraag in muzikale broedplaats De Basis in Nijmegen. Onder begeleiding van professionals uit de muziekindustrie duiken ze diep in de muzikale bubbel om een volgende stap te zetten met hun muziek. 

De Summerschool wordt georganiseerd door De Basis en BRUT en mede mogelijk gemaakt door ArtEZ Conservatorium en Poppunt Gelderland. Samen selecteerden we vijf acts die de komende dagen met hun muziek aan de slag gaan:

🔷 Penvriend
🔷 Lost Verses
🔷 Silke Veld
🔷 Teun van Laake
🔷 Oh Whale

Professionele coaches

De artiesten verblijven drie dagen lang in De Basis waar ook de coaches continu aanwezig zijn. Iedere artiest heeft een coach uit de muziekindustrie die intensief met ze aan de slag gaat. De coaches van dit jaar:

🔷 Simon Akkermans
🔷 Johanneke ter Stege
🔷 Tom Broshuis
🔷 Manu van Kersbergen

Samen verkennen zij de vraag van de acts en actuele thema’s op het gebied van artiest-zijn.

Programma

Het programma wordt samengesteld op basis van de ontwikkelvragen van de deelnemers en ziet er in grote lijnen als volgt uit:

🔷 Dag 1: Kennismaking met elkaar en met de coach. De acts bespreken hun ontwikkelvraag en iedereen speelt een korte set voor elkaar.

🔷 Dag 2 en 3: Werken aan de ontwikkelvraag met coaches en volgen van een masterclass en panelgesprek met diverse artiesten.

Enkele maanden na afloop van de Summerschool vindt een openbare liveshow plaats met alle deelnemers.

Meer info

Check de kanalen van De Basis voor meer info. Wij zijn deze week ook aanwezig bij de Summerschool, dus check onze stories op Instagram voor actuele updates!

 

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland