Kies een regio

7 maart 2024

De Nieuwe Notie selectie 2024 is bekend!

6 makers van hiphop worden een jaar lang ondersteund
(Foto: Sarah Huiskamp)

Ruim 60 rappers, vocalisten, producers en beatmakers van hiphop uit Gelderland en Overijssel stuurden via het platform Sonar hun track in voor De Nieuwe Notie 2024. De inzendingen werden beluisterd en beoordeeld door een selectiecommissie, bestaande uit o.a. dj’s/producers, rappers, programmeurs en labelmanagers.

Uit alle inzendingen zijn zes makers geselecteerd voor De Nieuwe Notie 2024:

🔹 Chico
🔹 Akunna
🔹 Lotte Lizz
🔹 No ($) Savant
🔹 Yuwno
🔹 Dany Beats

Booster Festival Enschede

Op zaterdag 6 april 2024 staat De Nieuwe Notie op het Booster festival in Enschede, het showcasefestival van Oost-Nederland. De makers krijgen hier de kans om hun skills live te showcasen. Maak de selectie live mee om 21:30 uur in de Boksclub Twente!

Hiphop Café

De bekendmaking vond plaats tijdens de eerste van vier jaarlijkse Hiphop Café’s in De Basis, Nijmegen. Deze eerste editie stond volledig in het teken van ontmoeting, verschillende artiesten uit Oost-Nederland kwamen samen om te luisteren naar demo’s, nummers te performen, en om met elkaar te connecten.

Het eerste hiphopcafé in De Basis, waar de selectie bekend werd gemaakt. (Foto: Sarah Huiskamp)

Over De Nieuwe Notie

De Nieuwe Notie (DNN) is het ontwikkeltraject voor makers van hiphop en gelieerde genres. Ieder jaar worden er 6 rappers, vocalisten, producers en beatmakers uit Gelderland en Overijssel geselecteerd. De selectie wordt één jaar lang ondersteund en geholpen met hun individuele leerdoelen. Dit wordt gedaan aan de hand van coachings, workshops, showcases, een songcamp en meer.

De Nieuwe Notie wordt mogelijk gemaakt door Poppunt Gelderland, Poppunt Overijssel, Beatbox/Hedon Zwolle, BRUT en Cultuur Oost.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland