Kies een regio

27 februari 2023

De Nieuwe Notie maakt selectie 2023 bekend

6 makers gaan dit jaar aan de slag met hun ontwikkeling

Meer dan 60 rappers, vocalisten, producers en beatmakers van hiphop uit Gelderland en Overijssel stuurden afgelopen maand hun beste track in voor De Nieuwe Notie 2023. De inzendingen werden beluisterd en beoordeeld door een selectiecommissie, bestaande uit o.a. dj’s/producers, rappers, programmeurs en labelmanagers. Uit alle inzendingen zijn 6 makers geselecteerd voor De Nieuwe Notie 2023:

🔹 ANNE (Arnhem)
🔹 Authentic (Arnhem)
🔹
Bambie (Arnhem)
🔹
Bankos (Ede)
🔹
Terra (Zwolle)
🔹
Yanndeman (Zwolle)

Booster Festival Enschede

Op zaterdag 1 april staat De Nieuwe Notie op Booster Festival in Enschede, hét showcasefestival van Oost-Nederland. De makers zullen hier hun skills live showcasen in de Boksclub Twente.

Meer info vind je op de site van Booster Festival!

Over De Nieuwe Notie

De Nieuwe Notie (DNN) is het ontwikkeltraject voor makers van hiphop en gelieerde genres. Ieder jaar worden er 6 rappers, vocalisten, producers en beatmakers van hiphop uit Gelderland en Overijssel geselecteerd. De selectie wordt één jaar lang ondersteunt en geholpen met hun individuele leerdoelen. Dit wordt gedaan aan de hand van coachings, workshops, showcases en een songcamp.

De Nieuwe Notie wordt mogelijk gemaakt door Poppunt Gelderland, Poppunt Overijssel, Beatbox/Hedon Zwolle, BRUT en Cultuur Oost.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland