Kies een regio

9 oktober 2023

De inschrijvingen voor Booster Festival 2024 zijn geopend!

Een speelplek bemachtigen op hét showcasefestival van Oost-Nederland? Schrijf je in!

Op maandag 9 oktober openen de inschrijvingen voor de 11e editie van Booster Festival. Het festival op zaterdag 6 april 2024 bestaat uit een gratis showcase-avond en betaalde conferentiemiddag gericht op artiesten en muziekprofessionals uit heel Nederland. Artiesten gevestigd in Overijssel en Gelderland kunnen zich inschrijven voor het showcasefestival en zo kans maken op een speelplek op het festival. 

Showcasefestival

Je carrière een kickstart geven, je eerste sprong in het diepe als artiest? Je doet het op Booster! Jaarlijks selecteert het festival een tiental artiesten voor een plek op het gratis te bezoeken showcasefestival in het centrum van Enschede. Op zaterdag 6 april staat de binnenstad in het teken van opkomend muzikaal talent. Op elke straathoek is er in een café of cultureel centrum wel een artiest te ontdekken tot midden in de nacht. Enkel artiesten uit de provincie Overijssel en Gelderland kunnen zich inschrijven voor een plek op het festival. De inschrijving loopt van maandag 9 oktober tot en met dinsdag 31 oktober 2023.
Artiesten kunnen zich inschrijven via Sonar.

Spotlight

Het Booster Festival biedt artiesten, jong of oud, een plek om in de spotlight te staan. Het festival nodigt jaarlijks tientallen muziekprofessionals uit om naar Enschede te komen. Zo krijgen artiesten de kans om zich te presenteren aan de landelijke muziekindustrie.

Geen speelplek op het showcasefestival? In de middag is er de kans om met professionals in gesprek te gaan tijdens de muziekconferentie. Op de conferentie kan je tijdens een feedbacksessie in gesprek met een boeker, manager, programmeur of andere professional die jou als artiest verder op pad kan helpen in de muziekindustrie. Voor de conferentie koop je vooraf een ticket via de website van Booster.

Muziekconferentie

Tijdens de Booster Muziekconferentie, die overdag plaatsvindt, zijn er interessante panels, workshops en masterclasses te bezoeken. Ook kunnen muzikanten in gesprek met een talentscout om feedback te krijgen. Hiervoor haalt Booster grote boekers, managers, programmeurs en producers naar Enschede. Booster is er om de connectie tussen de artiest en de muziekindustrie te versterken. Je koopt voor de muziekconferentie een ticket via de website van Booster Festival.

Meer info

Check de website van Booster voor meer info en schrijf jouw act in voor Booster Festival 2024 via Sonar!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland