Kies een regio

24 augustus 2020

De Basis Summercamp is van start

Acht acts brengen hun muziek next level
De Basis Summerschool (foto: Elske Nissen)

De Basis organiseert deze zomer haar eerste Summerschool van 24 tot en met 26 augustus. De deelnemers dompelen zich drie dagen lang onder in muziek. Met professionele coaches uit de Nederlandse muziekindustrie gaan de acts aan de slag met hun eigen ontwikkelvraag. Ook wordt er aandacht besteed aan het muzikantenleven in coronatijd, met als doel creatieve mogelijkheden in de anderhalvemetersamenleving. Vandaag begint het driedaagse programma.

De deelnemende acts zijn ALIDA, BARTH, De Reisgenoot, LUCA, KOLLEE, Roos Marijn Peperkamp, Toeknee Tee en Youth Reserve. Stuk voor stuk artiesten die hun eerste sporen in de muziek al verdiend hebben en nu een volgende stap willen maken in hun carrière.

BARTH

Professionele coaches 
Zij worden gecoacht door ervaringsdeskundigen uit het muziekveld: Wantigga (dj, producer en rapper), LAVALU (componist, singer-songwriter en podiumkunstenaar), Simon Akkermans (dj en producer) en Pim Kokkeler (coördinator van het Booster Festival en gitarist bij o.a. Kenny B).

Meer weten
Check ook dit item op Omroep Gelderland. De Basis Summercamp is een samenwerking van Doornroosje, ArtEZ conservatorium, De Nieuwe Oost Pop en Poppunt Gelderland.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland