Kies een regio

8 mei 2023

De Basis organiseert deze zomer drie writerscamps in Nijmegen

Volledig verzorgde writerscamps voor diverse genres

Na succesvolle edities van voorgaande jaren organiseert muzikale broedplaats De Basis in Nijmegen deze zomer weer drie writerscamps voor muzikanten, rappers en producers die stappen willen zetten in hun muzikale ontwikkeling. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 15 mei aanmelden via Sonar.

De Basis writerscamps zijn driedaagse ‘kampen’ om schrijf-, performance-, productie-, netwerk- en meer creatieve vaardigheden met betrekking tot muziek te ontwikkelen. Tijdens de intensieve programma’s worden de deelnemers begeleid door professionals uit het werkveld en wordt er gezorgd voor lunch, diner en overnachting. De programma’s zijn samengesteld door de drie talentmakelaars Guus Timmermans, Davy Brandts en Aziz van Aalst, werkzaam bij De Basis.

Drie writerscamps

Laten Lukken is een geheel verzorgd schrijverskamp voor beatproducers en rappers uit Nijmegen en omgeving op 4 juni, 11 juni en 18 juni.

Sequencer is een speciaal traject van 23 t/m 25 juni voor producers van elektronische muziek dat ingaat op het bouwen van een netwerk.

Van 22 t/m 24 augustus kun je aan de slag met jouw persoonlijke artistieke ontwikkelingsvraag tijdens Summerschool, hét schrijverskamp voor acts die hun eerste stappen in de muziekwereld al hebben gezet en zich verder willen ontwikkelen.

Aanmelden

Aanmelden voor Sequencer en Laten Lukken kan tot 15 mei en inschrijven voor de Summerschool kan tot 31 mei via www.checksonar.nl, het online platform voor muzikaal talent in Overijssel en Gelderland.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland