Kies een regio

12 januari 2023

De aanmeldperiode voor De Nieuwe Notie 2023 gaat van start!

Voor ambitieuze rappers, producers, beatmakers en vocalisten

Ben jij actief in de hiphopscene en klaar voor de volgende stap in jouw muzikale carrière? Meld je dan aan voor de derde editie van het talententraject De Nieuwe Notie! Ook makers van aanverwante stijlen zoals afrobeat en dancehall zijn van harte welkom.

Wat is De Nieuwe Notie?

De Nieuwe Notie is een talententraject voor rappers, vocalisten, producers en beatmakers uit Gelderland en Overijssel. Het maakt niet uit hoe oud je bent, de enige voorwaarde is dat je hiphopminded en gedreven bent, en nog niet bij een major label zit. Wij helpen jou vervolgens een jaar lang met workshops, coaching, speelplekken en een writerscamp. Vorig jaar speelde de selectie bijvoorbeeld op Booster Festival, Valkhof Festival en Zwarte Cross. 

Wat kun je verwachten?

Inschrijven voor De Nieuwe Notie 2023 is mogelijk van 13 januari t/m 3 februari 2023. Uit de aanmeldingen kiest een jury van muziekprofessionals 6 acts die deel mogen nemen aan het traject. Hierbij werk je aan het maken, uitbrengen en live overbrengen van jouw tracks. Gedurende het hele traject krijg je tips en tricks van professionals uit het vak en kun je gebruikmaken van het netwerk van de organiserende partijen. 

Inschrijven

Dus ben of ken je een unsigned talent uit Gelderland op het gebied hiphop, R&B, dancehall of afro? Geef je dan op voor De Nieuwe Notie! Aanmelden kan tot uiterlijk 3 februari 2023 door een track en bio aan te leveren via het aanmeldformulier op www.denieuwenotie.nlDe selectie wordt op 27 februari bekend gemaakt, de geselecteerde artiesten krijgen eerder bericht.

Meer info

Bij vragen stuur een berichtje naar riques@poppuntgelderland.nl of DM ons op Instagram.

De Nieuwe Notie is een initiatief van Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Cultuur Oost, BRUT en Beatbox Zwolle.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland