Kies een regio

7 november 2021

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Dé plek om Achterhoekse muzikanten te ontdekken
vlnr: Lina Kuipers (The Stone Souls), Anouk Kemp (Snow Coats) en Marise den Bakker

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP) brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen. Wat begon als een spetterende avond op één locatie is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over meer dan twintig locaties met vele deelnemers uit de Achterhoek.

Als organisatie wil DAP zoveel mogelijk aandacht schenken aan al het talent in de streek. Daarom krijgen Achterhoekse muzikanten tijdens deze dag de gelegenheid om zich live ten gehore te brengen aan een groot publiek op bijzondere locaties die zichzelf als podium presenteren.

Openingsavond

Op vrijdag 12 november wordt de editie van 2021 geopend met een flinke dosis girlpower in het poppodium van de DRU in Ulft. Popmuziek wordt vaak gezien als mannenbolwerk. Toch timmeren er flink wat bands aan de weg met aan het roer een sterke frontvrouw. Voor de openingsavond van de DAP is een programma samengesteld met The Stone Souls met Lina Kuipers, Snow Coats met Anouk van der Kemp en Marise met Marise den Bakker.

> Event

Editie 2021

Pak de volgende dag (zaterdag 23 november) je kans en ontdek wat de Achterhoekse popmuziek te bieden heeft. Het programma wordt om 10 uur ’s ochtends afgetrapt en loopt door tot ’s avonds 12 uur. Je kunt de hele dag door op uiteenlopende locaties terecht voor optredens. Verwacht bijvoorbeeld Ierse folkmuziek in een kapperszaak, synthrock in een kapschuur en country in een wielercafé.

> Event

Meer informatie en het blokkenschema is te vinden op de website van de Dag van de Achterhoekse Popmuziek. 

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland