Kies een regio

10 september 2020

Dag van de Achterhoekse Popmuziek zoekt locaties en muzikanten

Schrijf je in voor de coronaproof editie op 14 november

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek gaat door! Op 14 november klinkt er weer livemuziek op bijzondere plekken in de Achterhoek, in aangepaste vorm dit keer. Artiesten en locaties kunnen zich vanaf nu inschrijven. 

Op zaterdag 14 november is er van 09:00 tot ongeveer 02:00 livemuziek te horen van diverse bands, duo’s, trio’s en andere artiesten van Lochem tot Winterswijk.

Dag van de Achterhoekse Popmuziek 
De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu. Wat begon als een avond op één locatie is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over tientallen locaties en met honderden deelnemers. Dit jaar vindt de officiële aftrap plaats op vrijdagavond 13 november om 20:00 in het DRU Poppodium met De Niemanders.

Inschrijven
Ben je muzikant en treed je op als solo-artiest, duo of trio? Of heb je een band? Schrijf je in! Dit is wel op voorwaarde dat minimaal één muzikant uit de Achterhoek komt.

Heb je de mogelijkheid om artiesten een podium te bieden? Ben je al langer bezig met het programmeren van live muziek? Schrijf je dan in als locatie. Dit is wederom op voorwaarde dat de locatie in of rondom de Achterhoek ligt.

Inschrijven voor muzikanten kan hier en inschrijven voor locaties kan hier.

Meer info
www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

Hooked On Records tijdens Dag van de Achterhoekse Popmuziek

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland