Kies een regio

10 januari 2023

Booster Festival maakt line-up showcasefestival 2023 bekend

Deze 49 acts spelen op 1 april in de binnenstad van Enschede
Mila & Mira

Booster Festival is dรฉ plek voor artiesten uit Gelderland en Overijssel om zich te presenteren aan de Nederlandse muziekindustrie. Maar liefst 210 acts gaven zich op voor een plek op het showcasefestival, daaruit zijn nu 49 acts geselecteerd!

Het showcasefestival van Booster vindt plaats op zaterdag 1 april op 16 locaties in de binnenstad van Enschede.

Line-up

Uit Gelderland spelen de volgende acts op het festival:

๐Ÿ”น Contraire
๐Ÿ”น Divverent
๐Ÿ”น Doubland
๐Ÿ”น Dunter Flinn
๐Ÿ”น Eastwave
๐Ÿ”น Emma Luca
๐Ÿ”น FAVST
๐Ÿ”น FEMME FUGAZI
๐Ÿ”น FRร‰
๐Ÿ”น Habitants
๐Ÿ”น ISZA
๐Ÿ”น Jeroen Antoine
๐Ÿ”น Mila & Mira
๐Ÿ”น Misprint
๐Ÿ”น Mother Deer
๐Ÿ”น Roos Marijn Peperkamp
๐Ÿ”น STEEV
๐Ÿ”น TerraDown
๐Ÿ”น the Super Soakers
๐Ÿ”น w o l k e
๐Ÿ”น ZOOK

Daarnaast staan ook 21Lights, BUNKER, D Loudon, Droom Dit, Explorations in CT6000′, Halfboi, Hardslag, Jesperjesper, Jody, Jonoma Trio, Julia Sabatรฉ, KNARS, Kwaboi, Laila de Vries, Lena Hessels, Maartje, Nelles, Nerds With Acid, Rosie Meyer, Sam Waitin, Sterre Weldring, The Damned Few, Triana y Luca, Wildman, WUBS, XILLAN en ZWARTEWATER op het programma.ย 

 

Booster Muziekconferentie
Booster is er om de connectie tussen de artiest en de professional te versterken. Voorafgaand aan de showcases is er overdag een muziekconferentie met diverse workshops en seminars. Artiesten kunnen zich ook aanmelden voor feedbacksessies met talentscouts en muziekprofessionals om antwoord te krijgen op muzikale en zakelijke vraagstukken. Tickets voor de conferentie zijn tot 1 februari โ‚ฌ5, daarna kost een ticket โ‚ฌ10.

Van Basis tot Booster
Booster Festival wordt georganiseerd door stichting Booster met en door studenten van ArtEZ Popacademie & MediaMusic. Het festival maakt onderdeel uit van het convenant talentontwikkeling Oost-Nederland. Met dit samenwerkingsverband zetten ArtEZ Conservatorium Enschede, Metropool Poppodia van Twente, BRUT, Burgerweeshuis Deventer, Hedon Zwolle, Luxor Live Arnhem, Doornroosje Nijmegen, Gigant Apeldoorn, Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Nieuwe Electronische Waar, De Nieuwe Notie en De Basis zich samen in voor muzikaal talent in Overijssel en Gelderland.

Meer info?
Check de website en social media van Booster Festival.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland