Kies een regio

7 februari 2024

Booster Festival maakt line-up 2024 bekend

15 Gelderse acts op hét showcasefestival van Oost-Nederland
Fintense

De 11e editie van Booster Festival wordt op 6 april georganiseerd in de binnenstad van Enschede. Overdag vindt een conferentie plaats vol tips & tricks voor muzikanten, ook te bezoeken als je niet op het festival speelt. ’s Avonds presenteren meer dan 40 acts uit Oost-Nederland zich aan publiek en professionals op diverse locaties in de binnenstad van Enschede. Check snel welke Gelderse acts en professionals van de partij zijn!

Via een pitch op Sonar werden, uit een recordaantal van meer dan 230 aanmeldingen, ruim 40 acts geselecteerd voor het Booster Festival. Zij zullen op 6 april live optreden op 13 verschillende podia, verspreid over 11 locaties in het centrum van Enschede.

Line-up

Uit Gelderland spelen de volgende acts op het festival:

🔹 Abel
🔹 ANNE
🔹 Bjarke Ramsing
🔹 Black Rabbit
🔹 Case Candy
🔹 Cataleya
🔹 Fintense
🔹 lost verses
🔹 Oh Hazar
🔹 Outahead
🔹 Oshunmare
🔹 Politie Warnsveld
🔹 Portray
🔹 Viccens
🔹 X IT

Daarnaast staan ook 78*, Baba Pen, Beter Leven, Daisy Bellis, Esca$h, FIERE, Harley Francine, Helen Jewett, Jarlentji, Koi Forest, Lateesha, Levi Major, Lona, MICHA, Naomi Seine, No ($) Savant, NOSSIN, Plain Talk, Rob Feather, Rosann, Spijbelaar, Spoet, Tomson, Uevo, Wolter Hoeksema en Yke op het programma.

Ook zullen diverse artiesten uit de selecties van De Nieuwe Notie en Nieuwe Electronische Waar deel uitmaken van het programma. Deze acts worden later toegevoegd aan het programma.

Booster Muziekconferentie

Het showcasefestival is gratis toegankelijk voor iedereen die wil genieten van het breed geprogrammeerde programma, terwijl de muziekconferentie overdag een betaald evenement is. Het programma van de conferentie bestaat onder andere uit masterclasses, panelgesprekken en feedbacksessies met talentscouts en muziekprofessionals om antwoord te krijgen op muzikale en zakelijke vraagstukken. Een ticket voor de conferentie kost €12,50.

Meer info?

Check de website en social media van Booster Festival.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland