Kies een regio

3 november 2020

Aanmeldperiode Booster Festival 2021 gestart

Geef je nu op voor hét showcasefestival van het oosten

Producers, rappers, bands en singer-songwriters opgelet: tot en met 30 november kun je je weer inschrijven voor Booster Festival, hét showcasefestival voor Oost-Nederlands talent. Aankomend jaar gaat het festival in aangepaste vorm plaatsvinden op 10 april 2021, met overdag de muziekconferentie en ’s avonds het showcasefestival. 

Spelen op Booster?

Artiesten die willen spelen op Booster kunnen zich de gehele maand november aanmelden op de Booster-website. Wie weet sta jij op 10 april 2021 met jouw act, online of offline, voor de neus van een enthousiast publiek en relevante professionals uit het muziekcircuit.

Booster Conference

Op 10 april overdag zijn er verschillende workshops, seminars, panels en demospreekuren bij te wonen. Dit jaar worden er extra veel talentscouts uitgenodigd waaraan je je muziek online kunt laten horen om feedback te krijgen en te netwerken. Zo kun je digitaal contact leggen met professionals uit de Nederlandse muziekindustrie zoals boekers, managers, programmeurs en producers.

Booster Showcasefestival

’s Avonds bezoeken diezelfde talentscouts de shows van de artiesten die geselecteerd zijn voor het showcasefestival, waar ook publiek bij aanwezig is. Vorig jaar stonden er maar liefst 22 Gelderse top-acts op het programma, andere artiesten die op Booster hebben gestaan zijn bijvoorbeeld Mr. Weazley, A Mili en Jeangu Macrooy.

Online Offline

In welke vorm Booster Festival precies gaat plaatsvinden is nog afhankelijk van hoe de situatie in april is. Wel komen er sowieso showcasemomenten voor publiek en professionals, en zijn er overdag meerdere talenscouts waar je als artiest mee in gesprek kunt. Houd de kanalen van Booster in de gaten voor meer nieuws!

www.boosterfestival.nl

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland