Kies een regio

6 februari 2020

11 maart: Booster pre-conferentie in Arnhem

Haal alles uit het festival en de muzikantendag met deze tips en tricks
Booster pre-conferentie

Speel jij dit jaar op Booster Festival of kom je als bezoeker en wil je alles uit de muzikantendag halen? Dit jaar organiseert Booster in Arnhem, Zwolle en Enschede een pre-conferentie met informatie over de panels, demospreekuren en een gesprek met ervaringsdeskundigen. Zo weet jij straks hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op hét showcasefestival van Oost-Nederland!

Het festival vindt plaats op zaterdag 4 april 2020 op het ArtEZ Conservatorium en in de binnenstad van Enschede. Booster werkt samen met o.a. Poppunt Gelderland om muzikanten uit heel Oost-Nederland een springplank te bieden naar de nationale muziekindustrie.

Gelderse artiesten

Vorig jaar hostte Poppunt Gelderland een eigen Gelderse Ambassade op Booster Festival, dit jaar hebben we samen met het festival gezorgd dat artiesten uit deze provincie konden deelnemen aan het reguliere programma. Inmiddels is er al een flinke lijst Gelderse namen aangekondigd! Het volledige programma is te vinden op www.boosterfestival.nl.

Woensdag 11 maart

Deze avond delen de mensen van Booster, een programmeur en een ervaringsdekundige hun beste tips & tricks in de bovenzaal van Luxor Live, namen volgen binnenkort! Wil je hierbij zijn?

Meld je gratis aan via deze link

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland