Kies een regio

4 maart 2021

Booster pre-conferentie op 10 maart

Haal het maximale uit Booster 2021

Op 10 april vindt het Booster Festival online plaats. Op die dag kun je tijdens de conferentie de hele dag interessante panels, workshops, demospreekuren en seminars volgen. ’s Avonds ontdek je tijdens het showcasefestvial de nieuwste acts uit Oost-Nederland. Voorafgaand aan het online festival organiseert Booster op 10 maart een pre-conferentie middels een livestream vanuit Hedon Zwolle.

Tijdens deze pre-conferentie laat de organisatie zien hoe de digitale variant van Booster Festival er dit jaar precies uit gaat zien. Ook kun je op 10 maart alvast kennis maken met professionals uit de muziekindustrie die dit jaar te gast zullen zijn op Booster. Met de volgende muziekprofessionals wordt het gesprek aangeknoopt over hun voorbereiding voor Booster 2021:

šŸ”· ElĆ©nie Wagner, ook wel bekend als EliĆ«n
šŸ”· Martijn Naber van NABER en van de Zwolse band D A R K D A Y S
šŸ”· Pien Feith van het boekingskantoor Friendly Fire

De pre-conferentie is dus handig om je te oriƫnteren op Booster, zodat je er het maximale uit kan halen! Een goede voorbereiding is inmiddels het halve werk. De stream gaat van start om 21:00 uur en is o.a. te zien via de Facebookpagina van Poppunt Gelderland.

Meer informatie over het online showcasefestival vind je hier.

Eliƫn

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland