Kies een regio

25 juli 2022

📷 In beeld: Poppunt Gelderland x Valkhof Festival

Alle 15 live-acts en 2 dj-teams in beeld!
Poppunt Gelderland x Valkhof Festival (foto: SZAAR)

Op het Valkhof Festival tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen presenteerde Poppunt Gelderland dé Gelderse acts van dit moment. Twee dagen lang namen we het Poort-podium over met een eigen line-up, gevolgd door een programma met de beste acts uit onze talenttrajecten Nieuwe Electronische Waar en De Nieuwe Notie. 

Onze contentcreator SZAAR was alle dagen present en legde de shows vast op camera. In totaal presenteerden we maar liefst 15 live-acts en 2 dj-teams verspreid over 4 dagen!

Zo zag dat eruit 👇

Aftermovie

Poppunt Gelderland x Valkhof Festival

Op zaterdag 16 juli trapten wij het Valkhof Festival al met een line-up vol Gelderse topacts: The Moon, The Klittens, Wasted Youth Club en het Misprint dj-team. Gevolgd door nog een hele dag programma op de traditionele metalmaandag van het festival, met Rats and Daggers, Diggeth, Radeloos///Ziedend en het Kelsey dj-team:

Nieuwe Electronische Waar x Valkhof Festival

Op donderdag 21 juli stond het Poort-podium de hele dag in het teken van Nieuwe Electronische Waar, ons talententraject voor makers van elektronische muziek uit Oost-Nederland. Met BARTH., Vilosov, ODAIRA, Vanta, Luc Pustjens en DAEDRA:

De Nieuwe Notie x Valkhof Festival

Op vrijdag 22 juli sloten we de week af met drie talenten uit de selectie van De Nieuwe Notie, ons talententraject voor rappers, beatmakers en vocalisten uit Oost-Nederland. Met ODAIRA, Mboy en Cataleya:

3voor12 Gelderland

Het mediaplatform 3voor12 Gelderland deed uitgebreid verslag van het muziekprogramma tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Onder de hashtag #4df22 vind je alle recensies en fotoverslagen, waaronder ook van de Gelderse acts op het programma.

Meer festivals

Naast Valkhof Festival werkt Poppunt Gelderland ook samen met Mañana Mañana en andere speelplekken om te zorgen voor meer Gelders talent op de line-up. Houd de nieuwsbrief en Instagram van Poppunt in de gaten voor het laatste nieuws!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland