Kies een regio

28 januari 2022

⏩ Video talk: Rocco Hueting (De Staat, 4B2M, Cultuurfonds Gelderland)

Met tips & tricks hoe jij als muzikant geld kunt verdienen
Rocco Hueting

Januari is de Maand van het Geld bij Poppunt Gelderland. Hierin delen we interviews, Q&A’s en andere info over hoe jij als muzikant aan inkomsten kunt komen. Vandaag deelt muzikant en fondsenkenner Rocco Hueting zijn beste tips op camera, kijk mee! 

Rocco Hueting is voornamelijk bekend als uitvoerend muzikant bij de Nijmeegse band De Staat en 4B2M. Daarnaast is hij zelf ook actief als beoordelaar bij het Cultuurfonds Gelderland en het Music Support Gelderland fonds en zet hij zich in voor het vinden van donateurs voor de popsector.

⏩ Video talk

In onderstaande video deelt Rocco verschillende manieren om geld te verdienen als artiest, welke fondsen je naar kunt kijken, waar hij op let als beoordelaar en wat je vooral niet moet doen als jij een subsidieaanvraag wilt indienen. 

Verder lezen?

De ervaringen van Rocco en andere muzikanten zijn terug te vinden in onderstaande publicaties. Hierin leer je meer over financiële support in de popsector:

🔸 Boekman Extra #26: Popmuziek en mecenaat 

🔸 Hoe de machine van De Staat alleen nog een vliegwiel miste 

Check daarnaast ook zeker onze kennisbank.

⏩ Maand van het Geld 

Op onze kanalen vind je deze maand nog meer tips over dit onderwerp. Check hier het volledige programma en houd de Instagram, Facebook en website in de gaten.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland