Kies een regio

18 november 2021

⏩ Video talk: programmeurs Ilja Vaags en Pieter Holkenborg (Mañana Mañana)

Alles wat je moet weten als je geboekt wilt worden voor een festival

Het is de Maand van de Programmeur bij Poppunt Gelderland, vol met interviews, Q&A’s en tips rond het boeken van je eigen shows. Vandaag nemen programmeurs Ilja Vaags en Pieter Holkenborg plaats voor de camera. Zij geven je een kijkje in het leven van een festival programmeur! 

Ilja Vaags en Pieter Holkenborg werken als programmeurs voor festival Mañana Mañana. Samen met een team beslissen zij wat er past in hun programmering. Qua muziek lopen de genres op Mañana Mañana heel erg uiteen van klassiek tot punkrock tot electropop tot blues en ga zo maar door. Een festival waar je kan genieten van allerlei soorten livemuziek en theater op verschillende podia.

Ben jij benieuwd hoe jij als artiest geboekt kan worden voor een festival zoals Mañana Mañana? Ilja en Pieter delen hun tips & tricks in onderstaande video:

⏩ Maand van de Programmeur

Deze maand vind je nog veel meer tips rond het boeken van shows op de kanalen van Poppunt Gelderland. Check hier het volledige programma en houd de InstagramFacebook en website in de gaten.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland