Kies een regio

13 januari 2022

⏩ De Maand van het Geld

Check het programma met interviews, Q&A's en tips
Rocco Hueting (foto: Marcel Krijgsman)

Deze maand gaan we weer van start met ons fonds Music Support Gelderland, daarom staat januari bij ons in het teken van de centen! We onderzoeken waar en hoe je nog meer geld kunt verzamelen voor jouw muzikale plannen en vragen professionals om advies. Kijk mee en doe je voordeel met deze tips.

Wil jij een track uitbrengen, een video schieten, een tour plannen of misschien wel je eigen festival organiseren? Wat je ook van plan bent, muzikale activiteiten kosten al snel aardig wat geld. Daarom bekijken we hoe je inkomsten uit ticketverkoop, streaming, merchandise, schenkingen en subsidies kunt gebruiken om jouw muzikale activiteiten waar te maken.

Het programma

#supportyourlocals: kick-off Music Support Gelderland

In onze talkshow vieren we de aftrap van een nieuwe jaar Music Support Gelderland, het fonds van Poppunt Gelderland en het Cultuurfonds waar je vanaf 12 januari weer maximaal €1000 aan kunt vragen. We spreken artiesten Thimo Konings, VAIN LOUIE, Sidney Shane en Wynonna Stoové die afgelopen jaar een succesvolle aanvraag deden en commissielid Twan Spierings deelt zijn beste insidertips.

🔹 Wanneer: dinsdag 11 januari 2022
🔹 Waar: kijk terug via www.arnhemlive.nl 

 


Esther Dikkers (Schakel025) & Moniek Klabbers (Cultuur Academy)

In een live Q&A beantwoorden coördinator Esther Dikkers en cultuurscout Moniek Klabbers al jouw vragen rondom het aanvragen van subsidie. Zij beheren de fondsen Stroomversneller en Groeispurt waar jonge makers, kunstenaars en artiesten een bijdrage kunnen aanvragen. Daarnaast hebben ze een bak met kennis over de do’s & dont’s van geld aanvragen als artiest. Zorg dus dat je klaar zit en stel je vraag aan deze experts!

🔹 Wanneer: dinsdag 18 januari 2022 – 19:30
🔹 Waar: Instagram

 


Rocco Hueting (De Staat, 4B2M, Cultuurfonds Gelderland)

Naast uitvoerend muzikant is Rocco betrokken als beoordelaar bij een aantal fondsen en maakt hij zich sterk voor het koppelen van schenkers aan de popsector, om artiesten zo rechtstreeks te ondersteunen. Wat adviseert hij muzikanten die op zoek zijn naar financiën? Check het in dit video-interview!

🔹 Wanneer: vrijdag 28 januari 2022
🔹 Waar: Instagram, Facebook, website

Rocco Hueting (foto: Nick Helderman)

 

Naast bovenstaande items delen we deze maand ook losse achtergrondartikelen en tips op onze socials. Zorg dus dat je Poppunt Gelderland volgt op alle kanalen!

> Instagram
> Facebook
> Twitter

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland