Kies een regio

10 maart 2022

⏩ De Maand van de Songwriting

Check het programma met interviews, Q&A's en tips

Tientallen notitieboekjes die vol geschreven staan met potentiële lyrics. Hoe tover je dit om tot een goed nummer? Deze maand duiken wij in de wereld van songwriting. Wij zoeken uit hoe jij jouw ideeën omzet tot een volwaardige song en delen de tips van een aantal Gelderse songwriters.

Het programma

Saint Ronil (Chamos, FS Green, Alain Clark)

In een Instagram take-over geeft Saint Ronil een inkijkje in zijn creatieve proces. Deze Arnhemse artiest behaalde succes door zijn samenwerkingen met onder andere Chamos, FS Green en Alain Clark. Hij neemt ons een dag mee in zijn studio waar hij werkt aan nieuwe nummers.   

🔹 Wanneer: vrijdag 18 maart 2022 

🔹 Waar: Instagram

Saint Ronil

 


MERYLL (Merel Ritsma)

Merel Ritsma uit Nijmegen is songwriter, vocalist en vocal producer. In wekelijkse songwriting sessies maakt zij toplines voor dance tracks. Hiervoor is zij getekend bij publishing agency Deep Gold Music. In een Instagram interview vertelt zij meer over toplining. Wat is dit precies en hoe gaat dit in zijn werk?

🔹 Wanneer: donderdag 24 maart 2022

🔹 Waar: Instagram

MERYLL

 


Lavalu (Marielle Woltring)

Lavalu uit Arnhem is producer, songwriter, zangeres en pianist. Ook coacht zij sinds enkele jaren songwriters. Met meer dan 20 jaar ervaring in de muziek industrie heeft zij al meerdere successen op haar naam staan. In een live Q&A beantwoord zij allerlei vragen rondom het schrijven van muziek. 

🔹 Wanneer: donderdag 31 maart 2022

🔹 Waar: Instagram

Lavalu

 

Naast bovenstaande items delen we deze maand ook losse achtergrondartikelen en tips op onze socials. Zorg dus dat je Poppunt Gelderland volgt op alle kanalen!

> Instagram

> Facebook

> Twitter

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland