Kies een regio

28 oktober 2021

⏩ De Maand van de Programmeur

Check hier het programma met interviews, Q&A's en tips

We breiden onze Fast Forward rubriek uit! Vanaf nu diepen we iedere maand één onderwerp uit en vragen Gelderse muziekprofessionals om hun beste tips, zodat jij snel vooruit kunt met je eigen muziek. We starten met de programmeur, de persoon die bepaalt wat er op de podia en festivals te zien is.

De livesector opent langzaam maar zeker weer haar deuren. Als jij zelf ook wilt optreden, is de kans groot dat jij binnenkort met een programmeur te maken krijgt. Maar hoe kun je ze het beste benaderen, wat heb je daarvoor nodig en hoe selecteren zij artiesten voor op hun podium? Wij vragen het ze zelf en geven jou via onze website en socials een kijkje in de wereld van de programmeur!

Het programma


Shannon van de Werff (Luxor Live, De Achtertuin)

Tijdens een Insta-take over neemt Shannon je een hele dag mee in haar werk als programmeur bij de Achtertuin en Luxor Live. Overdag is ze op haar nieuwe werkplek in De Basis in Nijmegen en ’s avonds checken we in bij de uitverkochte show van Froukje in Luxor Live.

🔹 Wanneer: donderdag 4 november 2021
🔹 Waar: Instagram

Shannon van der Werff

 Joris Postulart (GIGANT Apeldoorn, Fluor, Boothill Saloon)

In een video interview vertelt Joris hoe het boeken van artiesten praktisch in zijn werk gaat en waar hij op let bij het kiezen van artiesten voor verschillende podia en festivals.

🔹 Wanneer: donderdag 11 november 2021
🔹 Waar: Instagram, Facebook, website

Joris Postulart

 


 

Ilja Vaags & Pieter Holkenborg (Zwarte Cross, Mañana Mañana)

In een video interview vertellen Ilja en Pieter hoe zij toffe acts spotten voor hun festivals en hoe een typische werkdag er voor hun uitziet.

🔹 Wanneer: donderdag 18 november 2021
🔹 Waar: Instagram, Facebook, website

 

 


Jaap Bruijstens & Roel Salemink (Fahrenheit Festival, Planet Rose, Zwarte Cross)

In een live Q&A beantwoorden Jaap en Roel al jouw vragen over het zoeken en boeken van shows in de dance- en festivalscene.

🔹 Wanneer: donderdag 25 november 2021
🔹 Waar: Instagram

 

Naast bovenstaande items delen we in november ook losse achtergrondartikelen en tips op onze socials. Zorg dus dat je Poppunt Gelderland vast volgt op alle kanalen en veel plezier!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland