Kies een regio

1 december 2021

⏩ De Maand van de Media

Check hier het programma met interviews, Q&A's en tips

In onze Fast Forward-rubriek duiken we iedere maand dieper in één onderwerp uit de muziekindustrie, zodat jij snel vooruit kunt. December draait bij ons helemaal om de media: online radio, tv, sessies, blogs en magazines zijn perfecte plekken om nieuw publiek te bereiken als artiest. Maar hoe zorg je dat je bij deze mensen op de radar komt?

Heb je bijvoorbeeld een nieuwe release die er binnenkort aankomt? Dan is het slim om de media op de hoogte te brengen. Maar welk medium is nu precies geschikt voor jouw release en hoe kun je deze clubs het beste benaderen? Wij vragen het de mediaprofessionals zelf en delen hun beste tips deze maand met je op onze kanalen!

Het programma


Anna Stoffels & Nora Volosinovszki (Open Source Radio)

Tijdens een Insta-take over nemen programmamakers Anna en dj Nora je een hele dag mee naar Nijmegen, waar ze je een kijkje geven in de studio van het online radiostation Open Source Radio voor hiphop en elektronische muziek.

🔹 Wanneer: zaterdag 4 december 2021
🔹 Waar: Instagram

 


 

Julia Bloem (3FM)

In een video interview vertelt Apeldoornse radioproducer Julia hoe een werkdag er voor haar uitziet, wanneer je als opkomend talent klaar bent voor landelijke radio zoals 3FM en welke vervolgstappen je als artiest kunt ondernemen als je eenmaal op de radio bent gedraaid.  

🔹 Wanneer: donderdag 21 december 2021
🔹 Waar: Instagram, Facebook, website

Julia Bloem

 


 

Eric van den Berg ( Omroep Gelderland)

In een video interview vertelt radio-dj Eric van den Berg hoe Omroep Gelderland muziek selecteert voor op de radio, tv en online en welke mogelijkheden zij bieden aan muzikaal talent.

🔹 Wanneer: dinsdag 29 december 2021
🔹 Waar: Instagram, Facebook, website

Eric van den Berg

 


Timo Pisart (VPRO 3voor12)

In een live Q&A beantwoordt muziekjournalist, redactiechef en fotograaf Timo al jouw vragen over 3voor12 en andere landelijke muziekmedia. Timo begon zijn carrière een aantal jaar geleden bij 3voor12 Gelderland. Ben jij benieuwd hoe jij onder de aandacht komt van deze platforms? Wat is het verschil tussen 3voor12 landelijk en de afdeling in Gelderland? En wanneer heb je écht iets interessants te melden? Stel je vraag aan Timo! 

🔹 Wanneer: dinsdag 22 december 2021
🔹 Waar: Instagram

Timo Pisart

 

Naast bovenstaande items delen we in december ook losse achtergrondartikelen en tips op onze socials. Zorg dus dat je Poppunt Gelderland vast volgt op alle kanalen en veel plezier!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland