Kies een regio

4 juni 2020

⏩ 5 Gelderse muziek podcasts

Tips & tricks in deze Gelderse podcasts
Foto door Matt Botsford via Unsplash

Jij wil natuurlijk snel vooruit met je muziek, daarom helpen wij je op weg met het voorwerk! In deze Gelderse podcasts worden handige tips & tricks gedeeld om jou te inspireren of om jouw carrière een boost te geven. Wij lichten 5 Gelderse podcasts voor je uit:

1. Zaaien & Oosten

Podcast over de Apeldoornse scene.

https://open.spotify.com/show/3T2aXcFFhylogeegz1F0EH

Zaaien & Oosten is de podcast van Gras, het talentontwikkelingsplatform van GIGANT. Milan Roerdink gaat in gesprek met o.a. artiesten, programmeurs, marketeers en dj’s uit de Apeldoornse muziekscene en achterhaalt wie ze zijn, wat ze doen en waarom ze doen wat ze doen.

2. VxF

In-depth gesprekken met artiesten, creatives en entrepeneurs.

Manager Sanjin Hadzalic van het Nijmeegse VXF label nodigt uiteenlopende gasten uit voor een in-depth gesprek. Met o.a. rappers, regisseurs en producers duikt hij in de diepte en komen zaken als hun inspiratiebronnen, proces en hun doelen aan bod.

3. DRMKT

Geartalk voor beatmakers

 

In de DRMKT podcasts van Luuk Halewijn worden getalenteerde beatmakers uitgenodigd om het te hebben over productietechnieken, plugins en gear.

4. Geluidsdruk

Hoe ga je om met druk?

De Nijmeegse componist/songwriter Daan van Haren (Dan Hair) en journalist/muzikant Stefan Kollee (The Naked Sweat Drips) spreken in Geluidsdruk met gedreven muzikanten over het ervaren van druk en hoe je daar mee om kunt gaan.

5. First & the Fifteenth

Van alles wat met de muziekindustrie te maken heeft

Met zijn kennis van de muziekindustrie richt Toeknee Tee zich in zijn eigen podcast op opkomende artiesten. Maar er komen ook verschillende andere creatieven, organisatoren en ondernemers aan bod.

Ben jij nog niet uitgeluisterd en wil je meer tips voor Gelderse muziekpodcasts? Check dan dit artikel van 3voor12 Gelderland!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland