Kies een regio

Music Support Gelderland

Music Support Gelderland is een fonds voor Gelderse muzikanten, opgezet door het Cultuurfonds Gelderland en Poppunt Gelderland. De regeling is bedoeld voor ambitieuze artiesten die eigen werk maken, van producer tot metalband en van singer-songwriter tot hiphopcollectief. Per act kun je maximaal €1000 aanvragen om een volgende stap te zetten op artistiek of zakelijk vlak.

Met hulp van het fonds kunnen Gelderse artiesten gericht investeren in hun muzikale carrière, met het doel zo écht verder te komen met hun eigen muziek. Via Sonar kun je jouw plan insturen, dat vervolgens door een commissie van Gelderse muziekprofessionals wordt beoordeeld. Per jaar zijn er 5 rondes, per ronde kunnen er circa 8 acts worden ondersteund.

Deadlines 2024

Jouw plan kun je insturen:

🔹 Deadline ronde 1: 23 januari 2024
🔹 Deadline ronde 2: 2 april 2024
🔹 Deadline ronde 3: 25 juni 2024
🔹 Deadline ronde 4: 3 september 2024
🔹 Deadline ronde 5: 12 november 2024

Enkele weken na de deadline van de ronde krijg je van ons de definitieve uitslag. Per act worden er maximaal 2 aanvragen gehonoreerd vanuit deze regeling. 

FAQ

Benieuwd hoe het werkt? Check onze Frequently Asked Questions voor alle info:

Aanvragen

Plan rond, begroting kloppend, alles gecheckt? Dan zit er nog maar een ding op. Maak een profiel aan op Sonar en reageer op de Music Support Gelderland pitch!

Vragen?

Kom je er niet uit of wil je dubbelchecken of jouw plan wel bij deze regeling past? Neem gerust contact met ons op.

← Naar home

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland