Workshop: weet wat je waard bent


Tijdens deze workshop wordt geoefend met thema’s als onderhandelen, tariefbepaling en contracten. De trainer, Peter van den Bunder van de Kunstenbond, geeft concrete informatie en creëert ruimte voor de deelnemers om hierop te reageren en vragen te stellen. De workshop heeft een zowel een theoretisch als een praktisch en interactief kader met voorbeelden uit de eigen beroepspraktijk.

Als zzp’er kan het lastig zijn om je uurtarief goed te bepalen. Hanteer jij bijvoorbeeld altijd hetzelfde uurtarief of bepaal je dat per opdracht? In deze workshop komen handige tips en feiten aan bod die gaan over geld, uurtarieven, kortingen en hoe verschillende opdrachten zich tot elkaar verhouden. Hoe zit het met auteursrecht? Hoe weet ik zeker dat de mondelinge afspraken worden nagekomen? Welke kosten maak ik nu daadwerkelijk? Hoe stel je een offerte op? Hoe kan ik mijn uren het beste bijhouden en hoe pas ik de ‘Fair Practice Code’ toe in de praktijk?

In de workshop wordt een voorbeeld gegeven van het berekenen van je uurtarief, waarbij je start vanuit je eigen salaris en een realistische berekening toepast. Ook wordt er ingegaan op het evalueren van je uurtarief: hoeveel uur heb je daadwerkelijk gewerkt en wat houd je hiervan over? Je krijgt tips om dit in de toekomst scherper te krijgen.

Deze workshop is dus erg handig voor artiesten of ZZP’ers in de muziek die meer willen weten over contracten, tariefbepaling en onderhandelingen. Inschrijven voor deze workshop kan via deze link.

← Naar overzicht

16 april - 13:30

Online

5,00

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland