Kies een regio

Workshop persoonlijk leiderschap voor makers


Ben jij een maker en wil jij aan de slag met het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap? In deze workshopdag krijg je antwoord op de vragen: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat kom ik tegen en hoe ga ik daarmee om? Waar zit mijn inspiratiekracht en hoe breng ik deze over op de mensen met wie ik werk?

PROGRAMMA
Deze trainingsdag is een intensieve kennismaking met persoonlijk leiderschap. De onderwerpen die aan de orde komen zijn visie formuleren, overtuigingen en ideeën die je wel of juist niet helpen en de kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn om je doelen te bereiken. We werken met theorie, eigen situaties, uitwisseling en oefeningen. De persoonlijke leervragen van de deelnemers vormen de rode draad. Deze vragen halen we van tevoren op via een schriftelijke intake.

Samen met de deelnemers wordt na afloop gekeken of er behoefte is aan een vervolg, en zo ja, waar dit vervolg op zal focussen (bijvoorbeeld leidinggeven, samenwerken, team- en organisatiedynamiek, in de vorm van een training, workshop, begeleide intervisie of individuele coaching).

VOOR WIE 
Deze workshop is voor makers die iets organiseren (evt. met een team), zoals bijvoorbeeld regisseurs en artistiek leiders. De groep bestaat uit 8 tot 12 deelnemers.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Data: 19 mei, 9:30 – 16:30
Kosten: €50,- excl. BTW
Locatie: De Transformatie-Plaats, Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem
Docenten: Deze workshop wordt gegeven door Edith Lindhout
Aanmelden: via de website van Cultuur Academy.

← Naar overzicht

19 mei - 09:30 - 16:30

De Transformatie-Plaats, Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem

€50,-

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland