Kies een regio

Workshop

Workshop intellectueel eigendom


Het lijkt vanzelfsprekend dat jouw muziek van jou is maar copycats zijn overal, vooral online. Hoe voorkom je dat anderen met jouw beats, samples, artwork, naam, tekst of opnames aan de haal gaan of zonder toestemming gebruiken? En wat kun je doen als het toch gebeurt? Plus: hoe verdien je zelf geld met jouw intellectueel-eigendomsrechten?

Intellectueel eigendom (IE) is de verzamelnaam voor rechten op uitgewerkte ideeën en creatieve concepten, zoals uitvindingen, muziek, merken, vormgeving, teksten en foto’s. Tijdens de workshop wijden twee experts je in, in de wereld van het intellectueel eigendom.

Jan Hart van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP), legt deze avond uit hoe je jouw idee, concept of merk het beste kunt beschermen en waarom dit belangrijk is. RakenDra, jurist en belangenbehartiger muziek bij de Kunstenbond, gaat in op vragen als: hoe voorkom je dat je werk wordt gebruikt zonder toestemming? Wat doe je als dat toch gebeurt en hoe exploiteer je je auteursrechten? Er is ruimte voor het bespreken van jouw persoonlijke casus of vraag. Daarom vragen we je bij inschrijving aan te geven onder welke naam je werkt en wat je casus is.

Inschrijven voor dit evenement kan via de site van Schakkel025.

← Naar overzicht

20 april - 19:00

Online

12,50

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland