Subsidiepitch

Workshop digitaal pitchen voor Stroomversneller en Groeispurt


Wil je een aanvraag doen bij de Stroomversneller of de Groeispurt maar kijk je op tegen het schrijven van een plan? Ben jij er beter in om je idee mondeling over te brengen? Goed nieuws: het is namelijk ook mogelijk om je aanvraag te doen via een pitch!

Vanwege corona zal deze pitch digitaal plaatsvinden. Digitaal pitchen is wel iets anders dan een live variant. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden biedt Schakel 025 een gratis (online) traject om je pitch zo goed mogelijk voor te bereiden. Het programma daarvan ziet er zo uit:

-Theorie – 6 april 12:00-13:30u
Op dinsdag volg je een korte workshop waarin je de theoretische basis voor een goede digitale pitch leert. De workshop wordt gegeven door Pieter van Engelen, docent aan het ArtEZ Conservatorium Arnhem/Zwolle. Pieter geeft je o.a. tips over hoe je je positieve energie het beste over kan brengen het digitale domein.
-Pitch voorbereiden
Gedurende de week ga je zelf aan de slag gaat met het voorbereiden van je pitch.
-Feedback – 9 april
Op vrijdag krijg je 20 minuten de tijd om samen met trainer Pieter van Engelen één op één te werken aan je pitch.
-Pitchen – week van 13 april 
Op 13 april zitten de adviseurs van de Stroomversneller en het Groeispurt Fonds voor je klaar en geef jij je digitale pitch. Deze pitch kun je zien als je aanvraag voor een van de fondsen, het is dan niet meer nodig om ook een geschreven plan in te dienen of het aanvraagformulier in te vullen.

Is dit wat voor jou? Meld je dan aan via deze link. Kijk voor meer informatie op de site van Schakel025.

← Naar overzicht

6 april - 12:30

Online

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland